Een paar woorden over mijn bedrijf

Mijn bedrijf

Gekwalificeerd schoonmaakbedrijf

Katarzyna Poremba
eigenaar

Katarzyna Poremba


Welkom op mijn website, graag stel ik me aan u voor.
 
Mijn naam is Katarzyna Poremba. Ik ben een gediplomeerd allround schoonmaakster met ruim 21 jaar werkervaring in Nederland, Polen en IJsland.
 
Sinds 14-07-2017 heb ik een eigen schoonmaakbedrijf in Nederland. Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als grotere schoonmaakbedrijven zoals „Pac Rotterdam” voor hen verricht ik diverse werkzaamheden.
 
Ik ben bedreven in het schoonmaken van kantoorruimten, sanitaire ruimten, bedrijfsruimten, hotelruimten, afdelingen in zorginstellingen. Verder ben ik onder andere beschikbaar voor het professioneel reinigen van ruimten in zwembaden, sportverenigingen, restaurants, fysio- en tandartspraktijken. 
 
Katrinna Schoonmaak is dus een zeer compleet professioneel schoonmaak- en interieurreinigingsbedrijf voor zowel privéopdrachten als zakelijke overeenkomsten.   
 
Katrinna Schoonmaak heeft een ruime ervaring in het onderhoud en de schoonmaak van privé- en bedrijfsruimten, auto’s en buitenruimten zoals onder andere tuinen. Ook binnentuinen behoren daarbij.
 
Katrinna Schoonmaak heeft twee methoden om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren:
  • Traditioneel
  • Microvezel (EKO methode).
Katrinna Schoonmaak beschikt over professionele schoonmaakmachines voor keukens, sanitaire ruimten, auto’s, zitbanken, meubelen en alle soorten vloeren.
 
Graag kom ik met u in contact voor een persoonlijk gesprek of bij voldoende informatie een gespecificeerde offerte.

Apparaten die ik gebruik

APPARATEN

Karcher

Sproei Extractie Apparaat
Puzzi 10/2 Adv

Karcher

Stoomreiniger
SC 3 EasyFix

Van traditionele schoonmaak tot de microvezelmethode, Katrinna Schoonmaak levert vakwerk!

De traditionele schoonmaak (water, doeken, moppen en schoonmaakmiddel) is er nog steeds, en mits uitgevoerd door vakbekwame en gediplomeerde schoonmakers nog steeds een veel uitgevoerde en zeer gewaardeerde methode. 
 
Echter de microvezelmethode raakt steeds meer ingeburgerd, maar is uitsluitend voorbehouden aan schoonmakers die daarvoor een specifieke opleiding hebben gevolgd. Bij de microvezelmethode wordt geen gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen, maar louter van microvezeldoeken en -moppen. Afhankelijk van het schoon te maken object, met of zonder water. De doeken en moppen worden tijdens de schoonmaak veelvuldig gewisseld en na de schoonmaak in een wasmachine op minimaal 60 graden gewassen met een kleurwasmiddel en zonder gebruik van een wasverzachter. Van tevoren wordt bekeken of het pand of de specifieke ruimte geschikt is voor de microvezelmethode. Graag adviseert Katrinna Schoonmaak u over deze verschillende methoden na een kijkje bij u ter plaatse. Een afspraak is snel gemaakt. 
 
Met vriendelijke groet, Katrinna Schoonmaak.